Kehoni koostumuksesta

Eilen sitten kävin siellä kehonkoostumusmittauksessa. Vähään aikaan en ole hermoillut niin paljon kuin ennen mittausta! Tulin kuitenkin huojentuneena takaisin kotiin vaikka tulokset eivät mitään huippuja olleetkaan. Mutta senhän minä tiesin jo etukäteen.

Eli pienenä yhteenvetona voisin sanoa, että painoindeksi kipusi tuonne lievästi ylipainoisen puolelle ja kun saan ne viisi kiloa pois niin painoindeksikin on lähes normaali. Tällä hetkellä painoa oli 76,2 kg ja pituudeltani olen  168cm. Luku oli siis tasan 27 tällä mittauksella. Rasvaprosentti oli turhan korkealla ja jostain kumman syystä lihastasapainomittauksessa luku oli korkeampi oikeassa jalassa kuin vasemmassa. Nyt alan treenata vasenta jalkaa tuplasti :) Lihaksia minulla ei mittauksen mukaan pahemmin ollut, eli kuntosali taitaa kutsua…

Eniten potkua antoi kuitenkin viskeraalisen rasvan mittaustulos. Viskeraalinen rasva on siis sitä haitallista rasvaa, jota on kertynyt sisäelimien ympärille. Olen aina luullut, että viskeraalista rasvaa on vain niillä, joilla on todella iso maha. Ja minullahan nyt ei mitään valtavaa vatsaa ole. Mutta rasvaa oli kuitenkin sen verran, että sitä tulisi vähentää terveydellisistä syistä. No, tästä sain sitten motivaatiota oikein kunnolla.

Nyt lenkille ja sitten saunaan! Huomenna vähän juoksukuulumisia.

Jaana